Byggutbildning för mig

Jag älskar heminredning och jag älskar att arbeta med händerna, speciellt när det kommer till att bygga. Under de första sommarmånaderna har jag i trädgården byggt ett fågelhus i stil av vita huset i USA, i vit furu. Fåglarna verkligen stormtrivs, och det har redan flyttat en familj lärkor i huset. Det är en pappa, mamma och tre små ungar. Glädjen som jag fick av att se hur fåglarna trivdes i det nya huset fick mig att inse att byggarbetare kanske är något för mig. Då jag inte visste så mycket om vad för byggutbildning fanns i närheten (kan tänka mig att pendla men vill inte flytta till en ny stad), så sökte jag efter kurser bygg. Det kom en hel del förslag, men den jag fastnade för nästan direkt var http://byggakademin.com, vars utbildningar fanns bara några mil från där jag bor. Det som var intressant var det stora urvalet av byggkurser som byggakademin hade. Kurser i bygg, installationssamordning, personalhantering och entreprenadjuridik var bara en bråkdel av kurser inom bygg som de erbjöd.

Jag kommer lätt söka mig till byggakademin, att kunna arbeta med något som jag finner tillfredsställande och är samhällsviktigt hade varit en dröm som gått i uppfyllelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *