Behöver du verktygskrokar till garaget?

Jag har en ny kåk sen ett par veckor. Inflyttningen i huset har gått smärtfritt och nu börjar det mesta komma på plats. Köket ska vi bygga om så vi får en köksö mitt i köket. Det kommer nog även bytas ut lite köksskåp samtidigt. I övrigt är huset helt okej, men självklart kommer det bli ett par extra justeringar. Att äga hus är ett evighetsprojekt och man hittar alltid nya projekt att fixa inomhus eller ute på tomten.

Polaren håller på och fixar till sitt garage där vi brukar meka med våra Volvos. Han har ett perfekt garage för bilmekande. Det är ett stort garage, han har otroligt mycket verktyg och maskiner. Som grädde på moset finns det en riktig proffshiss för att komma åt bättre under bilen. Bilhissen är perfekt när man behöver meka med avgassystem.

Just nu avslutar han ommålningen av väggarna i sitt garage. Nästa projekt är en plywoodtavla med verktygskrokar. Jag tror att han kommer köpa en komplett verktygstavla med verktygskrokar. Det är lättare att köpa en tavla med krokar, då slipper man snickra ihop en på egen hand. Jag tror även resultatet blir avsevärt bättre om man köper en verktygstavla med krokar direkt i en butik.

Nästa projekt med Volvon blir att behandla rosten som jag har på vänstra dörren fram. Det är inte mycket rost men behöver fixas så det inte sprider sig. Har köpt färg och lack. Kommer att köra igång rostbehandlingen i helgen med en stålborste och skrapa.

Polarens bildäck är helt utslitna, så dem är dags att byta ut nu. Han har haft däcken i garaget som han ska sätta på, men det har dragit ut på tiden för honom att byta däcken. En mer ärlig beskrivning är att han varit alldeles för lat och struntat i däckbytet.