Om Dammråttan ett bra städföretag

Vi på Dammråttan har varit verksamma sedan 2000 och växer för varje år. Grunden i vår verksamhet är att erbjuda hög service till både privatpersoner och företagare. Vi älskar när det är rent och fint! Stommen i Dammråttan är personalen (som vi älskar). För att hålla vårt gäng uppdaterade utbildar vi internt inom städ- och materialkunskap. Vi arbetar mycket och strävar efter att ha kul med olika teamaktiviteter mellan varven – detta för att behålla den sköna teamkänslan och trivseln på arbetsplatsen.

Dags att flytta? Har ditt företag hittat nya lokaler och ska flytta ut från nuvarande? Vi på Dammråttan hjälper er gärna se till att det är snyggt och prydligt när ni lämnar lokalerna. Vi sköter städningen åt er och ni kan ägna tid åt viktigare saker i er verksamhet.

Vill du unna dig lite lyx och låta någon ta hand om städning i hemmet? Testa oss! Vi älskar städning och hjälper dig gärna hålla det rent och fint hemmavid. Tänk att komma hem efter en lång arbetsdag till ett nystädat hem, visst skulle det vara underbart?

Vill du att butikens fönster ska skina när kunderna passerar?
Kontakta oss så kommer vår fönsterputsare till er och ser till att butikens fönster är skinande rena.

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med trappstäd
När det gäller trappstädning kan vi erbjuda löpande underhåll åt er bostadsrättsförening, t.ex. veckovis städning. Önskar ni städning av fler ytor och lokaler löser vi även detta.

Dags att pigga upp golvens glans?
När golven börjat bli trötta av många skor som passerat, då kan det vara dags för en ordentlig golvrengöring som återställer golvets forna lyster. Självklart fixar vi på Dammråttan detta åt er. Hör av er så återkommer vi med ett förslag.

Städa upp efter en renovering?
Oavsett om ni behöver hjälp efter en större renovering eller enklare ombyggnation så finns vårt team redo för en noggrann byggstädning.