Hyr fasadställning Stockholm

Se till att fokusera på hög säkerhet när du ska arbeta med renoveringar på fasader. Det handlar inte bara om säkerhet för dig och övriga medarbetare, det är även mycket underlättande fysiskt när du har en säker arbetsställning att stå på under arbetet.

Förr i tiden var det vanligare att man använde enklare stegar, även på hög höjd vid arbete på fasader. Att stå på en stege och vingla är inget vi rekommenderar någon när det är dags att arbeta med renovering av fasader, där du behöver nå högre upp för att komma åt all arbetsyta. Det finns många exempel på arbetsolyckor som kunnat hindras, om man bara valt att istället använda en säker fasadställning under arbetet. Numera kräver både lagen och arbetare bättre arbetsmiljö. Som tur är finns det idag ett mycket brett utbud av fasadställningar.

När du vill måla om eller renovera fasaden kan vi varmt rekommendera att hyra fasadställning i Stockholm, du får både hjälp med transport och montering av fasadställningen. Självklart har vi personal med lång erfarenhet som arbetar säkert och sätter upp byggställningen utifrån dina önskemål längs fastigheten. Fördelen med att hyra fasadställning i Stockholm är såklart att du slipper förvara en stor och otymplig byggställning hemmavid (den kräver väldigt mycket platsutrymme). Det är även väldigt skönt att få hjälp med upp- och nedmontering av fasadställningen, något som vanligtvis tar väldigt lång tid om man är ovan att montera byggställningar.

En korrekt monterad fasadställning ser till att du kan arbeta enklare och lättare nå de utrymmen och objekt du behöver under ditt arbetspass. Kan väl även vara skönt att kunna lägga undan verktygen smidigt, vilket du har utrymme för på en fasadställning.

Argumenten för att använda en fasadställning vid fasadjobb är solklara. Vill du nu även spara tid och slippa magasinering då tycker vi det är en mycket god idé att hyra en fasadställning Stockholm.