Välkommen och känn dig hemma!

Hos Börjes skog & Trädgårdstjänst kan du verkligen känna dig hemma med att vi hjälper dig med allt från trädfällning, stubbfräsning, sluröjning, flisning, mindre skottningsuppdrag och bortforsling via kranbil. Ett flertalet andra kompletterande tjänster för er trädgård kan erbjudas via vår samarbetspartner Farmartjänst Borås men du ska absolut känna dig trygg med att vi kan hjälpa dig oavsett.

Ta bort den där gamla björken

Med Börjes skog & trädgårdstjänst kan du få hjälp med att äntligen ta ner den där björken som så länge stått i vägen för kvällssolen. Att ta bort träd kan nämligen göras på flera olika sätt. Bland annat så kan man fälla dem från marken vilket oftast går väldigt lätt när det är lite mindre träd. Blir det ett större så klättrar vi gärna eller tar hjälp av en skyligt för att börja att ta ned grenar bit för bit. Men det ni ska ha med er är att inga träd är omöjliga att ta ned!

När trädet väl är nere så är det ju givetvis en stubbe kvar som kanske inte är så rolig att ha kvar. Dem kan man däremot enkelt få hjälp med att ta bort med hjälp av en maskin som fräser bort hela stubben tillsammans med rötterna. Efter man fräst bort stubben så kan man enkelt återställa marken runt omkring genom att lägga jord samt så gräs. Så vipps har det aldrig ens märkts av att det varit ett träd där!

Så går du i tankarna på att ta bort något gammalt träd på trädgården, behöver hjälp med slyröjning eller egentligen vilket projekt som helst i trädgården så finns Börjes skog & trädgårdstjänst här för att hjälpa dig. Gå in via www.börjesträdfällning.se så kan du läsa mer om tjänsterna och där också ta kontakt för att få hjälp.