Dags att styla bilen

Jag har tidigare aldrig sett bilen som mer än ett redskap. Något som tar mig från punkt A till punkt B.  Det viktiga har varit att bilen fungerat och hur den ser ut har inte varit särskilt viktigt. Funktionen är fortfarande viktig men numer har även jag fattat att det blir lite roligare om bilen är snygg också. Brorsan kör en gammal Buick som han lägger mycket tid på och det slog mig att : Varför måste bilen vara gammal och av veteranslag för att man skall styla till den och göra den lite snyggare? Svaret är ju att det måste den inte. Man kan faktiskt göra sin bil från sekelskiftet snygg också.

Reservdelar och stylingprodukter till nästan alla bilar

Jag är inte speciellt händig men gör det som jag klarar av med glädje. Jag har i många år handlat mina reservdelar hos House of Motorsport och har noterat att de även har stylingprodukter. Då jag alltid varit nöjd med reservdelar jag har köpt där har jag tänkt att kolla närmare på deras produkter till att styla bilen. Själv kör jag Volvo och det är väl ganska naturligt att det finns ett bra utbud där, men jag tycker det ser ut att finnas bra mycket även till andra  märken. Min S70 är numer drygt 25 år och har varit nära att bytas ut många gånger, men hon funkar bra och nu skall hon för första gången piffas upp med mer än polering och vaxning. I sommar kommer det att sitta på en frontspoiler och ögonlock till strålkastarna. Jag börjar lite försiktigt men vem vet, det vore lite fräckt med en bakvinge och lite nya fälgar. Men det blir nästa steg.